Contact

admin

About Me · Send mail to the author(s) E-mail · Twitter

At GROSSWEBER we practice what we preach. We offer trainings for modern software technologies like Behavior Driven Development, Clean Code and Git. Our staff is fluent in a variety of languages, including English.

Feed Icon

Tags

Open Source Projects

Archives

Blogs of friends

Now playing [?]

Error retrieving information from external service.
Audioscrobbler/Last.fm

ClustrMap

Beilagen zum Steak

Posted in Recipes (German) at Friday, April 11, 2008 9:54 PM W. Europe Daylight Time
  • 500 g Champignons
  • 100 g Mascarpone
  • 1 Zitrone
  • Schnittlauch
  • Salz, Pfeffer
  • 1-2 EL Butter

Die Champignons putzen und in grobe Stücke schneiden. Die Butter in einer beschichteten Pfanne zergehen lassen und  die Pilze kurz und kräftig anbraten, sie dürfen nicht zu sehr zusammenschrumpfen und nur wenig Wasser verlieren. Die Mascarpone hinzugeben und schmelzen lassen. Mit Zitronensaft abschmecken, sodass ein leicht säuerliches Aroma entsteht. Salzen, Pfeffern und mit Schnittlauch garnieren.

Ebenfalls gut zu Steak passen Kartoffeln mit Butter und Blauschimmelkäse.

All comments require the approval of the site owner before being displayed.
(will show your gravatar icon)
 
[Captcha]Enter the code shown (prevents robots):

Live Comment Preview